miercuri, 8 iulie 2009

Sofran

Pentru ca azi este ziua de gatit a lu' Radu, am ajuns sa ne informam cu nerabdare ca sa intelegem si noi, plebeii, de ce sofranul are o astfel de valoare pentru culinara. Poi, 0.1 g de la Fucks costa doar vreo 8 lei... suficient, nu?
Iata ce lucruri interesante am gasit: http://www.condimenteweb.ro/index.php?module=fisaCondiment&cid=84

Iar reteta pe care o face Radu acum, pentru ca e toiul verii, are pui, orez si ANANAS!

Credeti-ma, este excelenta, am gatit-o chiar eu cu alta ocazie, dar fara acest sofran.

Reteta este gasita pe o punga de orez italienesc, asa ca, eu nefiind la cumparaturi, nu stiu exact cum suna, pentru ca este putin modificata fata de ce am gatit eu.

Pentru gurmanzi si pofticiosi, va doresc succes, cititi bine inainte cum e cu condimentele, si va asigur ca mancarea va iesi delicioasa!

Pofta buna.... YAMYYYYY

Un comentariu:

  1. Da, o alegere interesanta, sa gatesti cu sofran! Eu nu folosesc, dar o sa citesc articolul gasit de tine si o sa incerc o reteta.

    RăspundețiȘtergere